Hirdetés
. Hirdetés

Kiterjesztette tevékenységét a kuvaiti piacra a QUADRON

|

A QUADRON Kibervédelmi Kft. és a piacvezető kuvaiti internetszolgáltató, a QualityNet együttműködési megállapodást jelentett be, melynek értelmében a magyar partner IT biztonsági tanácsadást és képzést nyújt majd. A megállapodás előkészítése egy évet vett igénybe, és a magyar IT biztonsági szakértelem, a professzionalizmus újabb nemzetközi elismerését jelenti.

Hirdetés

A QUADRON Kibervédelmi Kft. és Kuvait vezető internetszolgáltatója, a QualityNet stratégiai együttműködési megállapodást írtak alá, melynek keretén belül a QUADRON IT biztonsági tanácsadási szolgáltatást fog nyújtani a QualityNet több tucat ügyfelének.

A Perzsa-öböl menti államban és a térségben a biztonság, ezen belül az IT biztonság kiemelt prioritású stratégiai probléma. Nemzetközi politikai és gazdasági helyzete miatt Kuvait biztonságot érintő fenyegetettségi szintje az átlagosnál magasabb. Emiatt a térségben fokozott igény mutatkozik információ-technológiai biztonsági szolgáltatásokra is, ám ezt megfelelő szintű képzés hiányában a helyi szakemberek nem tudják kielégíteni.

- Időben felismertük a kuvaiti vállalkozások biztonság iránti igényét, rengeteg energiát fordítottunk a térségben a minőségi üzleti kapcsolatok, partnerségek kiépítésére - ismertette Gulyás Péter, a QUADRON Kibervédelmi Kft. ügyvezető igazgatója. A magyar szaktudást elismerik és értékelik a Közel-Keleten. A QUADRON magas szintű IT biztonsági szakértelemmel rendelkező munkatársai ismételten bebizonyították, hogy a magyar szürkeállomány elismert exportcikk. Büszkék vagyunk rá és megtisztelő számunkra, hogy Kuvait piacvezető internetszolgáltatója minket választott induló IT biztonsági tanácsadó szolgáltatásához szakértő partnerként.

 

Piacvezető internetszolgáltatóként a kuvaiti QualityNet felismerte, hogy ügyfelei számára stratégiai fontosságú az információ-technológiai biztonság. Ezért döntött úgy, hogy IT biztonsági tanácsadással bővíti szolgáltatási portfólióját. A térségben együttműködés és partnerek után kutató QUADRON Kibervédelmi Kft.-ben találta meg a magas minőségű, megbízható IT biztonsági szolgáltatás zálogát.

Mohammad Al-Nusif, a QualityNet CEO-ja szerint a Perzsa öböl menti államok számára a kiberbiztonság egyre növekvő jelentőségű. Emiatt sok kormányzati szervezet, beleértve Kuvait kormányát is, fokozza erőfeszítéseit az IT biztonság területén. "A QualityNet jelentős összegeket fektetett adatközpontokba és a hálózati biztonságba az elmúlt évtizedben. Örömmel tölt el, hogy a kormány és saját stratégiánk a fizikai és IT biztonság terén találkoznak - nyilatkozta Mohammad Al-Nusif.

Iparági adatok szerint a Perzsa-öböl menti államok a kibertámadások kiemelt célpontjai. IT fejlesztésekbe jelentős összegeket fektetnek a régióban, de van hely a minőségi ugrásra biztonsági költések, tudatosság, hozzáállás és ismeretek terén. A Quadron nemzetközi piacon és rendkívül szabályozott környezetben egyaránt bebizonyította szakértelmét. Mindezt széleskörű IT biztonsági szolgáltatásaival együtt bocsátja a QualityNet rendelkezésére, aki tapasztalt munkatársainak és korszerű hálózatának köszönhetően Kuvaitban piacvezető. "Célunk a Quadronnal közösen segíteni az embereken és a  szervezeteken egyaránt, rugalmas, skálázható kiber- és adatvédelmi megoldásokat kínálva egyéni, illetve helyi szinten vagy határokon átívelően, ha szükséges" - fejezte be Mohammad Al-Nusif.

A megállapodást részletekbe menően, több mint egy évig készítették elő. Az együttműködés keretén belül idén szeptembertől a QUADRON Kibervédelmi Kft. IT biztonsági szakemberei folyamatosan a helyszínen tartózkodnak, és fél év leforgása alatt végiglátogatják a QualityNet 100 legfontosabb ügyfelét, hogy közösen vigyék piacra az új szolgáltatásokat. Ezzel párhuzamosan feladatuk a QualityNet IT biztonsági tanácsadóinak kiválasztása, felkészítése és folyamatos képzése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.