Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan film- és sportcsatorna júniusban

|

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.

Hirdetés

Országos tévépremierrel érkezik június 1-jén A varázslatos iskolabusz újra száguld című mesefilm a Kiwi TV-n. A Walkerville iskolabusz volánja mögé ezúttal Miss Mitzi húga, Fiona ül, hogy izgalmas kalandokra, tudományos mókában gazdag kirándulásokra vigye az osztályt (hétköznaponként, 19:00-től). 20:00 órától Szabó Gyula mesélővel a magyar népmesekincs ismert és kevésbé ismert történetei elevenednek meg a Magyar népmesék epizódjaiban. 20:30-tól pedig dupla részekkel várja a kicsiket és a nagyokat is a Hupikék törpikék. Ám Hókuszpók hiába próbálkozik, a törpök mindig túljárnak az eszén…

Hirdetés

Június 8-ával kezdődik az Óceánok hete a WILD-on! Ez alatt a hét nap alatt minden este 18:00-tól víz alatti utazást kínálnak a nézőknek, megismertetik a mélytengeri élővilág sokszínűségét, és az annak megmentése érdekében folytatott erőfeszítéseket. Június 7-étől vasárnaponként 18:00-tól Az Afrika rejtett csodái sorozat bemutatja, hogy a forró sivatagjaival, aktív vulkánjaival és impozáns tavaival Afrika a végletek kontinense: egy vad, elbűvölő szépségű, de még az őslakóit is szélsőségesen próbára tevő földrész, ahol csak az képes életben maradni, aki tökéletesen alkalmazkodott a természet szigorú feltételeihez - és aki készen áll a túlélésért nap, mint nap megharcolni...

A Sport1-en két hét alatt szinte minden napra jut egy rangos német futballmeccs, összesen 22 élő találkozót szurkolhatunk végig. Június 1-jén - mint minden hétfőn - jön a Bundesliga 29. fordulójához kapcsolódó Germánia című műsor, amely felvezeti a forduló zárómeccsét, amelyet az 1. FC Köln és a Lipcse vív. Igen, utóbbiban akár két magyar játékos is pályára léphet Gulácsi Péter és Willi Orban személyében (június 1., 19:30-tól).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.