Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan tévécsatornák karácsonykor

|

A Telekom ünnepi meglepetésként három napra kinyitja a Nagyvilág és a Filmvilág minicsomagjait minden Telekom digitális tévé-előfizetőnek. Ugyanekkor a TVGO szolgáltatáson megtalálható minicsomagos csatornák szintén kódolatlanul elérhetők lesznek.

Hirdetés

December 24-én 0 órától 26-án éjfélig kódolatlanok lesznek a Filmvilág és Nagyvilág minicsomagok csatornái (kivéve HD) minden digitális TV előfizető számára. Erre a két napra szintén kinyílnak a Telekom TV előfizetők részére a többképernyős tévézés élményét nyújtó TV GO-n az ott megtalálható minicsomagos csatornák. További meglepetés, hogy - a tavalyi évhez hasonlóan - idén is, várhatóan 2016. január 5-ig újra látható az Telekom IPTV 199-es csatornahelyén a Kandalló TV.

További információ a Telekom weboldalán olvasható.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.