Hirdetés
. Hirdetés

Korlátlan ingyenes mobilnet a Telekomtól

|

A szolgáltató 2019. december 16-tól 2020. január elsején éjfélig korlátlan mobilinternet-használatot ad ajándékba havi díjas és Domino hívószámot használó ügyfeleinek.

Hirdetés

Hirdetés

A karácsonyi ünnepi időszakban sokkal többet telefonálnak és interneteznek mobilon az emberek. A Telekom azzal ajándékozza meg előfizetőit, hogy 2019. december 16-tól 2020. január elsején éjfélig korlátlan mobilinternet-használatot ad havi díjas és Domino hívószámot használó ügyfeleinek. A mobil ünnepi korlátlanság akció keretében belföldön korlátlan, EU roaming esetében pedig 15 gigabájtos adatforgalom vehető igénybe.

Az opció az időszakon belül bármikor aktiválható a Telekom mobilalkalmazásban, azonban a korlátlanság az aktiválás időpontjától függetlenül 2020. január 1. éjfélig tart.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.