Hirdetés
. Hirdetés

Korszerűsítették energetikailag a Juvenal Kft. szolnoki fióktelepét

|

A beruházás célja a magasabb fokú energiahatékonyság elérése volt a felhasznált energia mennyiségének csökkentésével, valamint a megújuló energia részarányának növelésével.

Hirdetés

Korszerűsítették a Juvenal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolnoki fióktelepének energetikai rendszerét csaknem 330 millió forintból. A közlemény szerint a szervezet a beruházásra csaknem 295 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázatán és mintegy 33 millió forint önerővel járult hozzá saját erőből a költségekhez.

A korszerűsítés során három - a Volkswagen, az Audi és a Skoda - szalon, valamint az ingatlanon üzemeltetett műhely épületének külső nyílászáróit cserélték, hőszivattyús rendszert alakítottak ki. Emellett kicserélték a hőleadókat és korszerűsítették a világítást. A Volkswagen és a Skoda szalonok lapostetőit - utóbbinak az oldalfalait is - szigetelték.

Hirdetés

A szolnoki fióktelepen működő Juvenal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 1993-ban alapították. A száz százalékban magyar, családi tulajdonú cég elsősorban a Volkswagen, Audi és Skoda autómárkáinak Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei képviseletét, szervízelését látja el.

A nyilvános cégadatok szerint a ceglédi székhelyű Juvenal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. értékesítésének nettó árbevétele 2022-ben több mint 4 milliárd 567 millió forint volt, egy évvel korábban meghaladta a 4 milliárd 259 millió forintot. Az árbevétel túlnyomó része belföldi értékesítésből származott. A társaság adózott eredménye tavaly több mint 265 millió forint volt, míg 2021-ben csaknem 97 millió forint. A cég átlagosan 34 embert foglalkoztatott tavaly.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.