Hirdetés
. Hirdetés

Közvetlenül egymásnak fizethetünk a Jófogáson

|

Integrálja a Barion közösségi fizetési rendszerét Magyarország legismertebb apróhirdetési oldala.

Hirdetés

Elsőként a Jófogás.hu oldalon fizethetnek egyenesen az apróhirdetések feladóinak a magyar vásárlók. Az eBayhez hasonló üzleti modell garanciát is nyújt: a pénzt a fizetési rendszert szolgáltató Barion a sikeres üzlet visszaigazolásáig csak befoglalja a vevő kártyáján. 

A 800 ezer regisztrált felhasználóval rendelkező Jófogás.hu oldalon hamarosan közvetlenül egymás számára indíthatnak fizetést a piactér szereplői, méghozzá kártyadíj levonása nélkül. A rendszer az eladók számára garantálja, hogy a leütött tárgyak ellenértékét a vevő megtéríti, ugyanakkor a vásárlók számára is biztonságosabb lesz. A pénzügyi tranzakciót ugyanis az elszámolási rendszert szolgáltató Barion bonyolítja le, amely az összeget a fizetéskor csak lefoglalja a vásárló bankkártyáján. Az áru ellenértéke pedig csak akkor kerül az eladó számlájára, ha a vevő visszaigazolta, hogy rendben átvette, amit megrendelt.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.