Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen netbookot ad a Kodolányi

|

A Kodolányi János Főiskola a 2010/11-es tanévben kísérleti jelleggel három alapszak nappalis elsőéves hallgatói számára hordozható számítógépeket biztosít.

Hirdetés

A főiskola szerint a felsőoktatásban tanuló hallgatók mindennapjaihoz már elengedhetetlen a számítógép megléte, folyamatos használata. A Kodolányi János Főiskola ezért döntött úgy, hogy az új pedagógiai modell bevezetésével párhuzamosa, ingyenesen (21 ezer forintos kaució ellenében) HP CompaQ Mini netbookot biztosít a hallgatók részére.

Első körben az első éves, nappali tagozatos turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment és szociális munka szakos hallgatók igényelhették a mini laptopokat, de a jövőben minden hallgatója számára tervezi biztosítani a Főiskola ezt a lehetőséget.

A netbookok segítségével a hallgatók szakmai gyakorlatukat magas szinten és hatékonyan végezhetik el, valamint könnyebben használhatják a főiskola által kifejlesztett elektronikus (e-learning) tananyagokat. A főiskola budapesti, székesfehérvári és siófoki kampuszain a WiFi hálózat segítségével a netbookokat szabadon használhatják a hallgatók.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.