Hirdetés
. Hirdetés

Legyen tagja a CW-klubnak!

|

A Computerworld és a Business Traveller közös előfizetési akciójával csak nyerhet! Fizessen elő most a két lapra egy előfizetés áráért!

Hirdetés

Az IKT-cégek globális piacon dolgoznak. Ahogy a magyar vállalatok - legyenek fejlesztők, szolgáltatók, integrátorok, kereskedők - egyre inkább szeretnék megmérettetni magukat nemzetközileg is, ugyanúgy a hazai piacnak is fontos szereplői a világpiacon jelen lévő multinacionális szervezetek. Tehát aki képben akar lenni a világ IKT iparágát illetően, ugyanúgy kell ismernie a világ trendjeit, mint a hazai eseményeket. A Computerworld hasábjain mindkettőről tájékozódhat: a nemzetközi kiadói háttérnek köszönhetően első kézből értesülhet az informatikai ipar legfrissebb újdonságairól, ugyanakkor szakértő újságíróink az iparági információkat mindig a hazai piac tükrében tálalják. Így Ön nemcsak hírforrásként, hanem az üzleti döntéseket megalapozó segédeszközként forgathatja a Computerworldöt.

Hogy mégis hogyan jön mindehhez a Business Traveller? A globális piacon működő vállalatok menedzsmentje még a legújabb kommunikációs technológiák ellenére is gyakran kényszerül üzleti utakra. Ezeknek az utazásoknak a megszervezéséhez, szállásfoglaláshoz, a szabadidő és az utazásra fordított idő hasznos eltöltéséhez minden segítséget megkap a kéthavonta megjelenő kiadványtól.

Ráadásként most mindehhez még egy hasznos kis kiegészítőt is adunk: a Corporate Club kártyát, amellyel Magyarország, Ausztria, Csehország, Szlovákia és Horvátország mintegy 60 szállodájában kedvezményesen szállhat meg. Az akár 30 százalékos kedvezményt is biztosító kártya névre szól, magán- és üzleti utakra egyaránt igénybe vehető.

Jelentkezés az akcióra >

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.