Hirdetés
. Hirdetés

Lelassult a Windows 10 terjedése

|

Júniusra elérheti a 20 százalékos részesedést az új operációs rendszer.

Hirdetés

A Windows 10 jól halad afelé, hogy június végén - vagy azon időpont körül, amikor a Microsoft kiadja az operációs rendszer következő nagy frissítését - az összes windowsos számítógép 20 százalékán fusson. Ez valamivel több, mint 300 millió PC-t fog jelenteni. Az amerikai Net Applications adatai szerint a Windows használati aránya elérte a 15,3 százalékot az összes személyi számítógép között áprilisban, vagyis az előző hónaphoz képest 1,2 százalékponttal nőtt a részesedése. Az új operációs rendszer áprilisi terjedési üteme elmarad a januárban és márciusban mérttől, de meghaladja a februárit.

A Windows-verziók közötti háziversenyben a Windows 10 17,3 százalékon áll, az eltérés a 15,3 százalékos aránytól abból adódik, hogy a Windows az összes személyi számítógépnek a 89 százalékán fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.