Hirdetés
. Hirdetés

Linux a pénzügyi szektorban

|

A pénzügyi szervezetek körében világszerte elterjedt Reuters Market Data System (RMDS) rendszert a Novell SUSE Linux Enterprise Server platformján is támogatják. A két cég együttműködésének köszönhetően a Reuters ügyfelei ezután kihasználhatják a SUSE Linux Enterprise Server platform előnyeit, valamint a rendszer megnövekedett teljesítményét.

Hirdetés

A Reuters emellett csatlakozott a Novell PartnerNet programjához. Ezzel az RMDS rendszer bekerült a SUSE Linux Enterprise Serveren minősített alkalmazások közé, így könnyebben biztosítható a közös pénzügyi ügyfelek sikeres működése.

- A Reuters a valódi választás lehetőségét és a lehető legnagyobb teljesítmény elérését kívánja biztosítani ügyfeleinek - mondta Michael Parlapiano, a Reuters információkezelési megoldásokért felelős vezetője. - Az RMDS SUSE Linux Enterprise Server platformon történő futtatása fontos lépés ennek eléréséhez. A Novell a legfontosabb hardverszállítók termékein támogatja a SUSE Linux Enterprise Server rendszert, és számos pénzügyi partnerrel rendelkezik, így ez a megoldás kiválóan illeszkedik a Reuters ügyfeleinek igényeihez.

A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux magas szintű rendelkezésre állása, megbízhatósága, valamint biztonsága miatt.

- A Deutsche Bank teljes rendszerében SUSE Linux Enterprise Server platformon vezettük be a Reuters Market Data System rendszert - mondta Angelo Pereira, a Deutsche Bank piaci adatokért felelős igazgatója. - E két termék együtt rendkívül stabil platformnak bizonyult, és nagyon meg vagyunk elégedve a telepítés óta nyújtott problémamentes teljesítményükkel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.