Hirdetés
. Hirdetés

Már a nagyok is instagramoznak

|

A top márkák erősítik jelenlétüket a fotós közösségi szolgáltatáson.

Hirdetés

A Simply Measured friss felmérése alapján az Interbrand 100-as toplistáján szereplő legnagyobb világmárkák közül több mint 40 rendelkezik már Instagram fiókkal. Ráadásul a 2010 októberében indult - azóta a Facebook által egymilliárd dollárért felvásárolt - szolgáltatáson vélhetően egyre markánsabb lesz a nagy brandek jelenléte, mivel az előrejelzések szerint októberben már 100 millió iOS és Android felhasználó fog instagramozni. Ekkor tábort a Facebook csak négy, a Twitter pedig öt év alatt tudott összegyűjteni.

 



A kutatóintézet alapján egyébként a top márkák 98 százaléka facebookozik, 94 százalékuk pedig aktivan csiripel a Twitteren. A témáról bővebben a Computerworld számol be!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.