Hirdetés
. Hirdetés

Már rendelhető a Peloton

|

A CodeGear bejelentette a Peloton néven fejlesztett JBuilder 2007-et, az első alkalmazásszerver-független vállalati szintű IDE eszközt.

Hirdetés

A Borland CodeGear leányvállalatának nyílt forráskódú Eclipse-re épülő JBuilder 2007-ese rengeteg új funkciót kínál, melyekkel jelentősen felgyorsítható a szoftverfejlesztés folyamata. A ProjectAssist például az új csapat- és projektdefiníciók létrehozásához szükséges időt rövidíti le, egyszerűbbé téve ezt a feladatot. Az új telepítéseket varázslók segítik elő, amelyek a meglévő telepítések forráskód-menedzsment, hibakövetés, követelmény-menedzsment, projekttervezés és egyéb célú asszimilációját is lehetővé teszik.

A szintén új TeamInsight a kollaboratív fejlesztést egy központi portállal segíti. A fejlesztőcsoportok tagjai ezen keresztül érik el a forráskód-tárat, itt tekinthetik át a korábbi bejelentkezéseket, a minőségi mérőszámokat, a projekt előrehaladtát pedig valós idejű grafikonokon kísérhetik.

A 2007-es változatban továbbfejlesztésre került a memória- és processzor profilkezelést megvalósító Optimizeit 2007 for Eclipse, amely a kód hibamentessé tételében segít. Az Optimizeit Profiler a magasszintű teljesítményadatokat valós időben jeleníti meg. Az Optimizeit Thread Debugger a virtuális gépen belül futó összes szál előrehaladását megjeleníti. Az Optimizeit Code Coverage valós idejű osztály-lefedettségi adatokat biztosít az egyes osztályok lefedettségének gyors áttekintéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.