Hirdetés
. Hirdetés

Megszűnhet a Lenovo IdeaPad márkája

|

Idén áprilisban bontják ketté a Lenovót, ennek keretében pedig megszűnik az IdeaPad.

Hirdetés

A Lenovo folytatja a változtatásokat az új stratégiájának a keretében. Mivel eldöntötték, hogy Intel- és ARM-alapú androidos tablet/notebook-hibridet is készítenek, valamelyik meglévő termékvonalnak mennie kellett. A hírek szerint ez az IdeaPad üzletága lesz.

Idén áprilisban megszűnik a Lenovo név, de valójában csak kettébontják a céget. Az új stratégia keretében a Lenovo és a Think külön működnek tovább. Az IdeaPad a Lenovóhoz kerül át, majd fokozatosan megszűnik a tervek szerint.

Az ötlet hasonló ahhoz, ahogyan a Lenovo Mobile Internet Digital Home üzleti csoportját is beolvasztják majd. Az újraszervezés ezúttal nem jár alkalmazottak elbocsátásával, inkább egy belső optimalizálásról van szó, és a márka megítélésének a szépítéséről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.