Hirdetés
. Hirdetés

Megújult az MSN Spaces - itt a Windows Live Spaces

|

A Microsoft megújította az MSN Spaces blogszolgáltatását. A Windows Live Spaces nemcsak nevében új, hanem új szolgáltatásokat is kínál.

Hirdetés

A Microsoft ingyenes blogszolgáltatásának névváltozása nem csupán az egységes arculatról szól. Így a Windows Live szolgáltatások közé bekerült internetes naplóportál együttműködik a többi Windows Live szolgáltatással is, így a WL Messenger, Live Contacts címlistájával, a Live Galery fotómegosztással is. Az együttműködés révén a Messenger értesít majd arról is, hogyha a címlistánkban szereplő blogtulajdonos oldalának tartalma frissül.

Az előd MSN Spacest idén több mint százmillióan használták. Valószínűleg őket az Windows Live Spaces megváltozott, "láttunk már lényegesen szebbet is" arculata sem fogja eltántorítani. A szolgáltatás megújítása elsősorban arra vezethető vissza, hogy a Microsoft sem kívánja ölbe tett kézzel szemlélni a közösségi oldalak egyre növekvő népszerűségét.

A szoftveróriás a fejlesztés során különös figyelmet fektetett a biztonsági funkciókra. Mint ismeretes, ezen a területen hagyományosan sok támadás éri a céget, és most pénzt, időt és energiát nem kímélve próbálják felszámolni a nem feltétlenül alaptalan, ám számukra mindenképpen káros mítoszokat. (Erre a legjobb példa a Vista operációs rendszer bemutatásának többszöri elhalasztása.)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.