Hirdetés
. Hirdetés

Menekülnek a Facebooktól

|

A Facebook már nem egy vonzó, célokkal teli startup.

Hirdetés

A Facebook elsődleges nyilvános forgalomba hozatali folyamatára 2012. májusában került sor, és a helyzet az, hogy a tőzsdére lépés a közösségi oldal igazgatóinak és a vezetőinek a folyamatos távozását is megindította. Csak az utóbbi rövid időszakban Tom Arrix és Josh Williams is úgy döntött, ideje távozniuk. 

Bár egy 4900 fős cégnél nem lenne egetrengető néhány vezető beosztású alkalmazott távozása, gyakorlatilag trenddé alakult az, hogy valaki elmegy a vezetésből. Sokszor ok nélkül teszik ezt az ott dolgozók, így egyre többen gondolják úgy, hogy nem felhőtlen boldogság a Facebooknál dolgozni. 

A tőzsdére lépés óta a befektetők ráadásul egyre több árbevételt követelnek, a Facebook pedig már nem az a vonzó startup, mint korábban volt. A kihívást kedvelő alkalmazottak és az üzleti gondolkodással szemlélődő vezetők éppen ezért úgy döntöttek, jobb, ha új kalandokat keresnek. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.