Hirdetés
. Hirdetés

Mindenkit kenterben ver az Apple

|

A Fortune 500 listája szerint az összes amerikai cég közül az Apple termeli a legtöbb profitot.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple és a Microsoft öldöklő harcot folytat a világ legértékesebb vállalatának címéért, a legnyereségesebb vállalat címe azonban a Fortune 500 listája szerint egyértelműen az almás cégé.

A legtöbb profitot termelő Apple mögött olyan nevek foglalják el a dobogó második és harmadik helyét, mint a JPMorgan Chase és az Alphabet. Az Apple fölénye olyan jelentős, hogy nyeresége majdnem duplája a Google-t birtokló Alphabetnek, és a többi technológiai óriás, köztük a Facebook, az Intel és a Microsoft jóval az Apple után következik..

A forgalmat is tekintetbe vevő rangsorban az Apple csak harmadik a Walmart és az Exxon Mobil mögött, de itt is megelőzi technológiai vetélytársait, az Amazont, az Alphabetet és a Microsoftot.  Fölénye azonban itt nem olyan jelentős, a Microsoftnak pedig jó esélye van, hogy rövidesen befogja az Alphabetet.

A Fortune 500 cégei hihetetlen gazdasági erővel rendelkeznek: ők termelik az Egyesül Államok GDP-nének kétharmadát, összesített forgalmuk 13,7 billió (ezermilliárd) dollár, profitjuk 1,1 billió, és 22,6 millió embernek adnak munkát világszerte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.