Hirdetés
. Hirdetés

MKB-Lufthansa hitelkártya a láthatáron

|

Az MKB Bank és a Lufthansa stratégiai együttműködési megállapodást kötött egy új társmárka MasterCard hitelkártya októberi kibocsátásáról.

Hirdetés

Az MKB Bank és a Lufthansa stratégiai együttműködési megállapodást kötött egy új társmárka (co-branded) hitelkártya kibocsátásáról. Várhatóan októbertől lesz elérhető a MasterCard márkájú MKB Lufthansa Miles&More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya, mely ötvözi a nemzetközi légitársaság pontgyűjtő törzsutas programját a banki szolgáltatások előnyeivel. A Miles & More program résztvevői pontokat gyűjthetnek, amennyiben a megfelelő légitársaság, így többek között a Lufthansa vagy vállalat regionális partnareinek járatain repülnek. A pontok további utazásokra vagy egyéb járulékos szolgáltatásokra és termékekre válthatók.

"Az MKB Bank - mely Magyarországon elsőként bocsátott ki nemzetközi használatú bankkártyát - évek óta kínál ügyfelei számára társmárka hitelkártyákat, így elmondhatjuk, hogy jelentős tapasztalataink vannak e téren" - fogalmazott Dr. Balogh Imre, az MKB Bank vezérigazgató helyettese a világ egyik legnagyobb légitársaságával való együttműködési megállapodás aláírásakor.

Stephan Semsch, a Lufthansa Közép Kelet Európai regionális igazgatója és Carsten Schaeffer, a Miles & More International ügyvezető igazgatója úgy vélekedett, hogy Magyarország nagyon fontos piacot jelent a Lufthansa és a Miles & More számára egyaránt. A két bevált és elismert márkát egyesítő hitelkártya szerintük a maga kategóriájában a Magyarországon elérhető legvonzóbb termék lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.