Hirdetés
. Hirdetés

Mobilelőfizetés hűségnyilatkozat nélkül

|

A Vodafone hűségnyilatkozat nélküli havidíjas előfizetést vezetett be a magyar piacra, az egyszeri csatlakozási díj is felhasználható a későbbiekben.

Hirdetés

A Vodafone Magyarországnál szeptember elejétől hűségnyilatkozat nélkül lehetünk új, kedvezményes árú mobilkészülék tulajdonosai és előfizetők is egyszerre. A havidíjas ügyfeleknek csak ki kell választaniuk a kívánt tarifacsomagot, a készüléket, a szerződés aláírásakor pedig egyszeri, bruttó 24 990 forintos csatlakozási díjat kér a szolgáltató.

Ha csak előfizetők szeretnénk lenni, akkor a SIM kártya vásárlása mellé fizetendő csatlakozási díj bruttó 7890 forint. A befizetett összeg a vásárlást követő harmincadik nap letelte után felhasználható, vagyis a havidíjat és egyéb költségeket ebből az összegből vonja le a szolgáltató. Az akció Őszi promóció néven fut.

A legfrissebb adatok szerint a Vodafone piaci részesedése idén májusban és júniusban is csökkent, június végén 21,42 százalékos volt. Az előfizetői szám alapján a piacvezető továbbra is a T-Mobile 45,3 százalékkal (részesedése mindkét hónapban emelkedett), második a Pannon 33,28 százalékkal (részesedése májusban emelkedett, júniusban csökkent).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.