Hirdetés
. Hirdetés

Mongol business

|

Dr. Szili Katalin nyitotta meg kedden a mongol XacBank call centerét, melyet az Algotech magyarországi csapata állított fel nyolc hét leforgása alatt.

Hirdetés

A XacBank új kommunikációs rendszere a dolgozók mindennapi üzletmenethez kapcsolódó telefonhívásait és az ügyfelek beérkező hívásait egyaránt kezeli, azaz telefonalközponti és call center funkciókat is ellát. A call centerben jelenleg tíz ügyfélszolgálati munkatárs dolgozik.

Az új rendszert egyelőre a telefonos és e-mailes kapcsolattartást használják. A jövőben viszont - az ügyfelek igényeinek megfelelően - bevezethetik a fax, SMS, webchat és más csatornákon érkező kérések egységes kezelését. A VoIP kapcsolat következtében a rendszer használata költséghatékony, bővítése pedig egyszerű. A XacBanknál ez utóbbi fontos szempont, hiszen a call center dinamikus bővülésével számolnak.

A XacBank új kommunikációs rendszerét az Algotech magyarországi csapata szállította, a rendszer alapját Avaya eszközök alkotják. A projekten kilenc magyar szakember dolgozott, öten közülük személyesen is részt vettek az ulánbátori munkálatokban. Az igényfelmérés, rendszertervezés, installáció, konfiguráció, tesztelés és oktatás mintegy nyolc hetet vett igénybe.

A mongol projektnél a legnagyobb nehézséget a hét órás időeltolódás okozta, hiszen a két ország munkaideje alig fedi egymást. Ehhez a problémához képest eltörpültek a kulturális és technológiai különbözőségekből fakadó gondok. Voltak mindenesetre érdekes momentumok, például ehhez a projekthez vezették be az első mongóliai ISDN PRI vonalat - mondta Bortnyák Adorján, az Algotech ügyvezetője.

A Mongóliában páratlan informatikai fejlesztés a két ország közötti gazdasági és vállalkozási együttműködés zászlóshajója: az ehhez hasonló sikeres megbízások tudják elmélyíteni a mongol-magyar üzleti kapcsolatokat - mondta Dr. Szili Katalin, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Elnök Asszonya, aki dél-koreai-mongóliai körútjának keretében látogatott Ulánbátorba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.