Mozijegy-vásárlás és belépés mobillal

|

Mától országszerte 176 moziterembe vásárolhatnak jegyet és léphetnek be a nézők okostelefonjuk segítségével.

A Cinema City mozihálózat világszinten először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az együttműködésnek köszönhetően a mozilátogatóknak nem kell jegyet nyomatniuk és a pénztárnál sem kell sorban állniuk.

A Cinema City jegyei kiemelt helyen jelennek meg a Simple alkalmazásban, amelyen keresztül a mozihálózat összes, 7 budapesti és 13 vidéki mozijának műsorában válogathatnak a felhasználók. A teljes kínálatot lefedő szolgáltatással a film és az időpont megadása után a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát is kiválaszthatják a vásárlók. Az új lehetőség igénybevétele az ingyenes Simple alkalmazás összes funkciójához hasonlóan szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Visa, vagy American Express kártyájával használható.

"A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. A kezdetben Budapest központú használhatóság egyre inkább kiterjed más nagyvárosokra is. Az új szolgáltatásnak köszönhetően már nem csak a színházi és zenei eseményekre szóló jegyfunkciónkkal és a mobil ételrendeléssel, de a mozijegy szolgáltatásunkkal is kiszolgáljuk Debrecent, Győrt, Kaposvárt, Miskolcot, Nyíregyházát, Pécset, Szombathelyt, Sopront, Szegedet, Székesfehérvárt, Szolnokot, Veszprémet és Zalaegerszeget" - mondta Benyó Péter, a Simple alkalmazás fejlesztő OTP Mobil ügyvezetője. - "Hasonlóan fontos lépésünk volt tavaly, amikor az autópálya matrica és parkolás funkciónkkal az egész országot lefedtük" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!