Hirdetés
. Hirdetés

Működés sziklaszilárd megbízhatósággal

|

Szorgalmasan gyűjtik a vállalatok az adatokat informatikai rendszereikbe, ez ma már általános gyakorlat. Többségüknél a napi munka szervezése ugyanakkor ettől teljesen elszakad, kockás papíron vagy még azon sem, pusztán szóban történik. A gyors reagálású, megbízható működéshez elengedhetetlen a kettő összekapcsolása, amit a Quattrosoft a műveletirányítást digitalizáló quickROCK platformjával segít.

Hirdetés

A munkafolyamatok felől fogja meg a Quattrosoft a szabályozott, digitális műveletirányítás végét: quickROCK platformja folyamatokat, dokumentumokat, ügyeket, készletet, eszközöket kezelő és követő modulokból épül fel, a fejlemények monitorozását, az események következetesen gyors megválaszolását pedig a felállított szabályok mellett vezetői műszerfalakkal, a digitális térképekre is kiterjedő adatvizualizációs képességekkel támogatja.

Hirdetés
          

Műveletirányítás hallatán az emberek többsége a vészhelyzeteket elhárító szervezetekre, a katonaság, a rendőrség, a tűzoltóság munkájára gondol elsőként, pedig szinte nincs is olyan vállalat, amely nélkülözhetné ezt a funkciót, mivel a fejleményekre minden körülmények között gyorsan és megbízhatóan válaszoló működés nélkül színvonalas ügyfélkiszolgálás sem lehetséges.           

Minden feladat üzletkritikus
A bevezetés bevált gyakorlatán, üzleti esetek során keresztül, pénzügyi és üzleti innovációs oldalról egyaránt jól alátámasztja a Quattrosoft, hogy quickROCK platformjával mit nyer a vállalatok legszélesebb köre.           

- Egy pénzügyi vezető például pontosan tudja, hogy a vállalat hány középvezetőt foglalkoztat, és ők mennyi időt töltenek jelentések készítésével, mondta Boros Péter, a Quattrosoft műszaki igazgatója. - Platformunkkal a riportolás is jóval hatékonyabbá tehető, ezért amikor számszerűsítjük, hogy a vállalat milyen sokat takaríthat meg pusztán ezen a folyamaton, az összeg a bevezetés mellett szóló nyomós érvként esik latba. A vállalatvezetőnek is tisztán kell látnia, hogy a napi működés folyamatai, feladatai mennyi erőforrást kötnek le, amikor a meglévő szolgáltatások továbbfejlesztését, újak bevezetését tervezi. Szakemberínséges időkben ez különösen fontos. Platformunk folyamatos és részletes rálátást ad a vállalat működésére, beleértve az optimalizálás lehetőségeit is, az üzlet így újabb erőforrások hozzáadása nélkül érheti el innovációs céljait. Az E.On ügyfélszolgálata például a quickROCK támogatásával a korábbi ügyszám kétszeresét kezeli papírmentes folyamatokkal, méghozzá úgy, hogy az elvándorlás miatt az ügyintézők létszáma eközben 20 százalékkal csökkent.           

Évek óta növeli működési hatékonyságát és megbízhatóságát számos nagyvállalat a Quattrosoft platformjával az üzlet megannyi területén. Az E.On-hoz hasonlóan a Raiffeisen Bank is SAP rendszerével integrálta a quickROCK-ot, amellyel 15 osztályán digitalizálja és menedzseli a munkafolyamatokat. Az Allianz Hungary a platform CRM-funkcionalitásával támogatja ügynökeit és értékesítési kampányait, a Generali Magyarország pedig dokumentumkezelését áramvonalasította a megfelelő modullal.

Boros Péter műszaki igazgató, Quattrosoft           

Egységes platform laptoptól a nagygépig
Mindez jól mutatja, hogy a moduláris felépítésű quickROCK milyen rugalmasan és sokrétűen támogatja a műveletek irányítását, de a lehetőségek ezzel még nem merülnek ki.           

A magyar-osztrák tulajdonú GYSEV integrált vasút társaság, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság is saját fejlesztésű műveletirányító rendszerébe építette be a platform alaptechnológiáit, többek között geolokációs képességeit - amelyek mostantól egy frissen indult adatközponti szolgáltatás megbízhatóságát is erősítik.           

- Júniusban Edinburgh-ban tartotta éves konferenciáját a HPE NonStop szervereinek európai felhasználói csoportja, ahol az Antenna Hungária bejelentette, hogy két adatközpontjában hosztolja a gyártó üzletkritikus kiszolgálóit, amelyek a DataCare Zrt. Service 247 SaaS-szolgáltatását működtetik, mondta Boros Péter. - A NonStop szerverekhez fűződően tavaly léptünk globális partneri együttműködésre a HPE-vel, így quickROCK platformunk bevezetését a vállalatok akár egy laptopon is kezdhetik, és azt az igények fejlődésével zökkenőmentesen a legnagyobb, folyamatos rendelkezésre állású kiszolgálókig méretezhetik.           

Hamarosan a műveletirányításuk digitalizálása mellett döntő kisebb vállalatoknak is könnyebb lesz az első lépések megtétele, mert a quickROCK-ot ősztől a Microsoft Azure felhőjében, szolgáltatásként is elérhetik, tudtuk meg a műszaki igazgatótól. A Quattrosoftnál emellett készül a platform újabb csatolófelülete, valamint IoT-modulja, amelyen keresztül a vállalatok a közösségi hálókról és a dolgok internetéről érkező adatok eddiginél szélesebb körét - például drónokról érkező adatfolyamokat - is bevonhatják majd gyors reagálású folyamataik további optimalizálásába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.