Hirdetés
. Hirdetés

Művészek és a Lenovo a beteg gyermekekért

|

A műalkotások eladásából befolyt összeget a beteg gyerekek kívánságainak teljesítésére fordítják.

Hirdetés

Huszonegy művész és négy ismert személy készített a gyermekekben lévő hatalmas belső energia által ihletett alkotásokat a Lenovo által indított kezdeményezés keretében, amelyeket június 18-án egy zártkörű aukciós eseményen mutattak be. A vendégek árverésen, licitálással vásárolhatták meg a pólóingekre nyomtatott műveket, a befolyt összeget a Lenovo a Csodalámpa Alapítvány által támogatott beteg gyermekek kívánságainak a teljesítésére fordítja, motivációt és erőt adva a mielőbbi gyógyulásukhoz.

Hirdetés

„A kampányunk célja – amelyet a hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkező telefonjaink és így a kimeríthetetlenség ihletett –, hogy a hazai tehetségek, és az ismert emberek bevonásával, a bennük rejlő kimeríthetetlen energiát és kreativitást egy nemes célra, a beteg gyerekek megsegítésére és figyelemfelkeltésre fordítsuk.” – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezetője.

 


Az elkészült műveket az érdeklődők 2 héten keresztül az Akvárium Klub Erzsébet Műhely kirakatában, valamint online ezen a weboldalon tekinthetik meg.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.