Hirdetés
. Hirdetés

Nagyarányú leépítés a France Télécomnál

|

A modernizálási programmal összhangban világszerte 17 ezer fővel csökkenti alkalmazottainak létszámát a France Télécom. A 2006-2008 közötti elbocsátások a francia távközlési cég dolgozóinak 8-10 százalékát érintik, Franciaországban 16 ezer, míg a tengerentúlon ezer embert küldenek el.

Hirdetés

A társaság 2005-ben az előző évhez képest 90 százalékkal nagyobb, 5,7 milliárd eurós nettó eredményt ért el. Kisebb mértékben, 6,2 százalékkal 49 milliárd euróra bővült a francia távközlési cégcsoport árbevétele a múlt évben 2004-hez képest. A kedvező eredményeknek köszönhetően a vállalat idén várhatóan a tavalyinál 20 százalékkal magasabb osztalékot fog fizetni részvényenként. A vállalatnál az idén 7 százalékos forgalom növekedést várnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.