Hirdetés
. Hirdetés

Találékony Huawei

|

A Google termékeinek használatától eltiltott kínai cég a francia Dailymotion videoportállal állapodott meg, így a jövőben a Huawei mobiljairól közvetlenül hozzáférhetünk a Dailymotion brutális mennyiségű videójához.

Hirdetés

A világ második legnagyobb videomegosztó platformja, a Dailymotion együttműködési megállapodást kötött a Huawei videostreamelő szolgáltatásával, a Huawei Videóval. Az együttműködés révén a Huawei okostelefonok felhasználói a jövőben a Huawei Video applikációból férhetnek hozzá a Dailymotion videós tartalmaihoz.

Hirdetés

Az appba bekerül egy új, fehér címkés (tehát nem saját fejlesztésű, hanem átcímkézett) videolejátszó, egy új fizetési megoldás és a Dailymotion API-ján elérhető nemzetközi videotartalmak tekintélyes könyvtára.

A Dailymotion így sokféle videót és lejátszási listát terjeszthet külső kiadók felé, és a cég tartalmi katalógusai új, prémium közönséghez juthatnak el, hangsúlyozta a Dailymotion egyik vezetője, Stéphane Godin.

A Dailymotion olyan médiacsoportok fő videoplatform-ellátója, mint a Le Monde, a l'Equipe, a BeIN SPORTS, a JPI Media, a Marie Claire, az NBA G League, a Media Prima és a One India. Emellett olyan kiadóknak is fontos tartalomellátója, amelyek - mint például az MSN, a Bing és az Orange - nem állítanak elő saját videotartalmakat.

A Huawei is roppant elégedett az új megállapodással. Jervis Su mobilszolgáltatásokért felelős alelnök szerint a Huawei Video szolgáltatás segítségével felhasználóik sok ezer videó és mozifilm közül válogathatnak majd, így a cég ezekben a nehéz időkben is örömet, szórakozást lophat a felhasználók életébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.