Hirdetés
. Hirdetés

Napokon belül bekebelezi a Tumblr-t a Yahoo?

|

Marissa Mayer eddigi legnagyobb értékű üzletét kötheti.

Hirdetés

A Forbes értesülései szerint az utóbbi hónapokban bevásárlási lázban égő Yahoo rendkívül közel került az elsősorban fiatalok körében népszerű Tumblr felvásárlásához, a hírek alapján a portálért jelenleg 1,1 milliárd dollárt lenne hajlandó kifizetni a Marissa Mayer által vezetett keresőcég.


A tárgyalás jelenlegi szakaszában a blogszolgáltató nem ülhet le másokkal egyezkedni, ám iparági pletykák szerint a Microsoft és Facebook is szemet vetett a portálra, így meglehetősen nagy a nyomás a Yahoo-n, hogy a vételi ár minél alacsonyabban tartása érdekében még az exkluzív tárgyalási időszak lejárta előtt lecsapjon a prédára.


Természetesen a fennálló helyzetet kihasználva a Tumblr állítólag kevesli a Yahoo által felajánlott csillagászati összeget, ám azt már nem tudni, hogy a Microsoft és Facebook mennyit lennének hajlandóak kifizetni a vállalatért – a fair play jegyében legalább mindkét fél sokat kockáztat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.