Hirdetés
. Hirdetés

Nem fért hozzá e-mailjéhez, mert hirdetésblokkolót használ

|

Újabb hír érkezett arról, hogy egy webes szolgáltatás elhajtja a hirdetésblokkolót futtatókat.

Hirdetés

A böngészőjüket az Adblock Plus-szal reklámmentesítő egyes felhasználók azt tapasztalták, hogy nem férnek hozzá a Yahoo Mail webes levelezőszolgáltatáshoz sem Chrome-mal, sem Firefox-szal. Leveleik helyett egy üzenetet kapnak, amely arra szólítja fel őket, kapcsolják ki az AdBlock Plust, ha használni akarják a levelezőt. Az engadget érdeklődésére a Yahoo szóvivője azt válaszolta, hogy egy tesztet folytatnak néhány amerikai Yahoo Mail felhasználó bevonásával. Sajtóértesülések szerint egyre több weboldal zárja ki a használatból azokat a látogatókat, akik hirdetésblokkolóval fosztják meg őket bevételeik egy részétől.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.