Hirdetés
. Hirdetés

Nem kell a nagyképernyő

|

2,5 százalékkal estek a nagyméretű panelek eladásai.

Hirdetés

A kijelzőgyártás korábban gyakorlatilag a tévékre és a monitorokra korlátozódott, hiszen a tablet, mint fogalom több évvel ezelőtt még nem igazán létezett. Ha visszamegyünk az időben, akkor a notebookok drágák voltak, a telefonoknak pedig csak monokróm kijelzője volt. 

A korábban nem igazán hozzáférhető trendi kütyük ma már akkora népszerűségnek örvendenek, hogy a szakértők szerint megzavarják a potencionális televízióvásárlókat. A TrendForce legújabb elemzése nem fest túl biztató jövőt a nagyméretű panelek számára, ugyanis az eladások csökkennek. 

A nagyméretű kijelzők értékesítése 2,5 százalékkal csökkent az előző hónapokhoz viszonyítva. Szintén nem örülhetnek a tévégyártók, összesítésben ugyanis 7,7 százalékos mínuszban vannak a múlt hónaphoz képest, júliusban pedig további 2-3 százaléknyi visszaesés várható. Eközben a monitorokhoz szánt panelek eladásai 4 százalékot estek. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.