Hirdetés
. Hirdetés

Nemzeti Üzletfejlesztési Díjat osztottak

|

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére idén átadásra került az I. Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj.

Hirdetés

A magyar kis- és középvállalatok közül az idei versenyre nevezettek közül a független szakmai zsűri az első 3 helyezettet, valamint a 2 különdíjast díjazta. Az idei év leginnovatívabb üzletfejlesztése a Nextent Zrt. mesterséges intelligencia alapú beszédanalitikai termékcsaládja lett.

Hirdetés

Az Üzletfejlesztési Portál 2013-ban indította útjára a Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj pályázatot azzal a céllal, hogy ráirányítsa a figyelmet a leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásokra, továbbá az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. Ezen túl a kiírók célja, hogy az audit során adott visszajelzésekkel lehetővé tegyek a pályázó cégek számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra-vitelével kapcsolatos tanulást növelve ezzel versenyképességüket.

Az Üzletfejlesztési Díj különlegessége, hogy a pályázók egy innovációs átvilágítás keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan.

A Díj egy valóban független, szakmai kezdeményezés, amely egy cég, vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy más típusú innovációként nevesítve. A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel vagy üzleti innovációval foglalkoznak.

Pályázni lehetett új termékkel, új szolgáltatással, marketing innovációval, innovációval a vállalati stratégiában, technológiai innovációval, folyamat innovációval, új és innovatív kommunikációs megoldással, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel.

A 2013. szeptember 13-ai díjátadóra a budapesti Design Terminálban került sor. Az első alkalommal meghirdetett versenyre a pályázók közül az első 3 helyezettet, valamint 2 különdíjast díjazott a független szakmai zsűri.

A zsűri tagjai: Schwarz Gábor, a USTREAM üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója, Bundik Csaba, EuroCham Vietnam Ltd., ügyvezető igazgató, Fodor Zoltán, Üzletfejlesztési Portál főszerkesztő.

A Fődíjat a Nextent Zrt. nyerte el.

 

További díjazottak:
2. MOHAnet Mobilsystems Zrt.
3. KAVOSZ Zrt.

Különdíjasok:
1. CELSUS Természetgyógyászati Kft.
2. Officium Generale Első Magyar Adó- és Vámbiztosíték Kft.

A Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetője, Szabó István elmondta: “Örömmel veszünk minden olyan kezdeményezést, ami ráirányítja a figyelmet az innováció fontosságára és elősegíti azt, hogy az innováció beépüljön a hazai vállalatok mindennapi gondolkodásába.”
"Bízunk benne, hogy az innováció fontosságát egyre több cég ismeri fel és jövőre még több jelentkezőt üdvözölhetünk az Üzletfejlesztési Díj pályázói között.” - mondta Fodor Zoltán az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.