Hirdetés
. Hirdetés

Netpiac: az RTL eladta, a Bookline megvette

|

Megvásárolta a Netpiac.hu webáruházat a Magyar RTL Televízió Zrt.-től a bookline.hu könyváruházat is működtető Bookline Nyrt.

Hirdetés

NetPiac Magyarország első internetes filmáruháza és egyik legrégebbi internetes áruháza. A céget 1999 februárjában alapította három magánszemély, jelenlegi tulajdonosa a Magyar RTL Televízió Zrt. A társaság közel évi 60 millió forint bevétellel és körülbelül az internetes CD és DVD értékesítés piacának 20 százalékával rendlekezik.

Mivel a Bookline 2009-ben is jelentős sikereket könyvelhetett el a nem-könyves üzletágai forgalmának bővítésében, valamint számos új terméket és üzletágat vezetett be, így a társaság vezetése bízik abban, hogy a NetPiac.hu intergrációjában rejlő szinergia már rövidtávon is kiaknázható lesz.

Az érintettek a konstrukció részleteit nem közölték, de a Bookline a NetPiac felhasználóinak átregisztrálását és a teljes filmes adatbázis és szolgáltatási paletta átvételét tervezi február 1-jétől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.