Hirdetés
. Hirdetés

Nevet vált az Euronet

|

Eljött az ideje az 1994 óta működő magyar operációs központ nevének egyszerűsítésére és modernizálására.

Hirdetés

A Közép- és Kelet-európai üzleti tevékenységének bővítése és növekedése miatt az Euronet Worldwide, Inc. (amerikai NASDAQ elektronikus tőzsdén EEFT néven jegyzett) budapesti székhelyű operációs központjának névváltozását jelentette be. Az Euronet európai operációs központja Magyarországon az Euronet Adminisztrációs Kft., amely 2011. július 15-től nevét Euronet Services Kft.-re módosította, amit a mind kiterjedtebb nemzetközi üzleti tevékenység indokolt. A névváltoztatás a jogfolytonosságra nincs kihatással; az Euronet Services Kft. adatai, ideértve a cégbejegyzési- és adószámot is, változatlanok maradnak.

Az Euronet az elmúlt két évben több adatközpontját konszolidálta és migrálta az egységesített budapesti központba, amely a jövőben egyre nagyon szerepet játszik majd a cég pán-európai növekedésében. Ez a hatékonyságnövelés, valamint a Payment Services Directive (PSD) által biztosított, a szolgáltató vállalatok számára egységes európai engedély lehetősége együttesen elősegíti a gyorsabb piacra lépést.

„Az Euronet folytatja bankautomata-hálózatainak jelentős bővítését Európában" - jelentette ki Nikos Fountas, az Euronet EFT európai divíziójának vezérigazgatója. Az Euronet a bankok számára kínált költségmegtakarítási megoldásain felül új bevételnövelő termékeket vezetett be. „Eljött az ideje az 1994 óta működő magyar operációs központ nevének egyszerűsítésére és modernizálására, az Euronet Services Kft. az új névvel tovább szolgálja meglévő és új ügyfeleit." - tette hozzá Nikos Fountas.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.