Hirdetés
. Hirdetés

Növelte részesedését a Lenovo a PC-piacon

|

Az IDC eredményei szerint a Lenovo a második helyen áll az EMEA régió PC-piacán, 11,1 százalékos részesedéssel. A helyezés az Oroszországban, Németországban, Dániában és Libanonban való előrelépésnek köszönhető.

Hirdetés

Gianfranco Lanci 2012. áprilisában a Lenovo EMEA régiójának elnökeként azt a célt határozta meg, hogy 2013-ra a cége egyike lesz a három legnagyobb PC-s vállalatnak a régióban. Abban az időben a Lenovo az ötödik helyen állt a piaci szereplők rangsorában. A Lenovo azóta növekszik, éves szinten 41,7 százalékkal, miközben maga a piac 1,63 százalékkal esett vissza.

A Lenovo nem elégszik meg ugyanakkor a PC-kkel, ugyanis ők az úgynevezett "PC+" irányába indulnának, ami a hagyományos gépek mellett a tableteket és az okostelefonoat is jelenti. Az elmúlt
évben azzal a céllal mutatta be a Lenovo Oroszországban az okostelefonjait, hogy három éven belül az öt legnagyobb piaci szereplő egyikévé válik.

Az EMEA régió teljesítménye nagymértékben hozzájárult az elmúlt három évben ahhoz, hogy a
Lenovo egy ilyen mértékben növekvő PC-gyártó lehessen. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.