Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions néven folytatja az itelligence áprilistól

|

A márkanevek egyesítése az anyacég NTT Data globális növekedési stratégiájával összhangban április elsejétől lép életbe a magyar piacon is.

Hirdetés

Az NTT Data 2012 óta az itelligence száz százalékos tulajdonosa, a márkanevek azóta együtt jelentek meg. A világ egyik legnagyobb SAP-partnereként az itelligence | NTT DATA Business Solutions a tavalyi naptári évben több mint 1 milliárd euró árbevételt ért el SAP-megoldásokhoz fűződő tanácsadói, menedzselt és ügyfelekkel közös innovációs szolgáltatásaival.

A márkaegyesítést követően a cég április 1-jétől NTT DATA Business Solutions AG néven folytatja tevékenységét az anyavállalat további globális növekedést célzó stratégiájának megfelelően.

Hirdetés

Új, egyesített márkaneve alatt az NTT DATA Business Solutions AG továbbra is önálló vállalatként működik, a világ 30 országában több mint 10 ezer alkalmazottal. A céget változatlanul Norbert Rotter vezérigazgató, valamint a meglévő igazgatótanács és felsővezetés irányítja a németországi bielefeldi központból. Az ügyfelekkel, partnerekkel és szolgáltatókkal kötött szerződések is változatlanul érvényben maradnak.

Elemzők szerint az NTT DATA a világ nyolcadik legértékesebb - és egyik leggyorsabban növekvő - márkája az IT-szolgáltatási piacon, amely a tízes élmezőnyben szerepel mind az üzleti, mind az informatikai szolgáltatások szegmensében. Az NTT DATA Business Solutions még inkább előtérbe fogja helyezni az SAP-központú üzleti megoldások kínálatát mind a kis- és középvállalati szektor, mind a nagyvállalatok számára, mondta a cég a márkaegyesítés kapcsán.

Április elsejétől a magyar leányvállalat is NTT DATA Business Solutions Hungary Kft. néven működik tovább - erről a Computerworld következő, 2021/07. lapszámában, a hazai vezetőkkel készült interjúnkban olvashatnak bővebben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.