Hirdetés
. Hirdetés

Nyereményjáték KKV-knak

|

Három helyes válaszért cserébe öné lehet a multifunkciós Epson BX625FWD tintasugaras nyomtató!

Hirdetés

Tegnap elindult az EPSON nyereményjátéka, ami lehetőséget ad minden, a játékban résztvevő cégnek, hogy egy rövid kérdőív kitöltésével tudatosítsák magukban saját nyomtatási szokásaikat és megnyerhessék a fődíjat: az Epson BX625FWD multifunkciós, tintasugaras üzleti nyomtatót, amely korábban a PC World Ajánlata díjat is elnyerte. Hogy a vállalkozások rendelkezésére álló nyomtatási lehetőségeket is jobban felismerhessék, a játékhoz kapcsolódva hat héten keresztül jelennek majd meg hasznos nyomtatási, dokumentumkezelési tippeket tartalmazó írások a ComputerWorld nyomtatott és online kiadásában, valamint a nonstopuzlet.hu weboldalon is.

 

 



Egy kissé könnyedebb stílusban is tájékozódhatnak a témában, ha megtekintik hat részes, formabontó online videó sorozatunkat Timivel, aki minden bizonnyal az ország egyik legvonzóbb üzleti tintasugaras nyomtató felhasználója. Timi minden epizódban újabb oldalról közelít a témához és újabb tippeket ad ahhoz, hogy miként használjuk ki multifunkciós tintasugaras nyomtatónk képességeit, milyen előnyökkel kecsegtet egy ilyen nyomtató a megszokott készülékekkel szemben és miként használhatjuk azt könnyebben, takarékosabban a mindennapokban.

A főnyereményhez vezető rövid kérdőívben csupán három kérdésre kell helyesen válaszolnia ahhoz, hogy Öné lehessen a kétoldalas nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra és faxolásra is használható, vezeték nélküli összeköttetéssel (Wi-Fi) is használható modern készülék, mely nyomdai minőségű irodai dokumentumok és minőségi fotók előállítására is kiválóan alkalmas. A kérdőív kitöltésekor érdemes tájékozódni az epson.hu weboldalon és a fentebb említett forrásokból.

Sőt, ráadás nyerési lehetőséget is biztosítunk a játékban résztvevők számára. Minden 20. kérdőívet kitöltő személy illetve cég automatikusan nyer egy negyedéves PC World és ComputerWorld előfizetést, illetve további újság-előfizetések is nyerhetőek, így továbbra is könnyebben tájékozódhat az IT üzlet, a számítógépes trendek, hardver és szoftver érdekességek világában. 

Computerworld - Játsszon velünk és nyerjen!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.