Hirdetés
. Hirdetés

OTP Bank menni Amerika

|

Európa sok szempontból az USA előtt jár a nagyvállalati agilis kultúra bevezetése kapcsán.

Hirdetés

Hirdetés

Ezért a New York-i Columbia Business School professzorai gyakorlott szakembereket szerettek volna meghívni vendégelőadónak a témában, és a választásuk a magyar edUcate alapítóira esett. A cég a nagyvállalati innovációs és transzformációs tapasztalatok megosztása mellett gyakorlati projektfeladattal is készült, a diákok az OTP Bank igazgatóival együtt oldhattak meg egy, a vállalat számára fontos stratégiai problémát.

- Azért kerültünk be a vendégelőadók közé, mert nemcsak az innovatív kultúrát kiépítő startup cégekről tudunk mesélni, hanem arról is - ami az MBA diákok számára sokkal relevánsabb -, hogy egy olyan tradicionális vállalatnál, mint az OTP Bank, miért és miként indul el ez a folyamat, mennyire hisznek benne a vezetők, mik lehetnek a buktatói és mitől lehet valójában sikerre futtatni egy több ezer főt érintő agilis transzformációt - mondta Hegedüs Enikő, az edUcate Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.