Hirdetés
. Hirdetés

PayPal-újdonság

|

Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata Android és iOS operációs rendszerekre. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénz küldést és fogadást.

Hirdetés

Hirdetés

A PayPal Holdings, Inc bemutatta frissített mobil applikációját Android és iOS operációs rendszerekre. Az alkalmazással továbbra is gyors, egyszerű és biztonságos módon küldhetünk vagy fogadhatunk pénzt a világ bármely pontjáról: a fejlett hitelesítési rendszer, a napi 24 órás csalásellenőrzés és az azonnali értesítések révén a felhasználók mindig biztonságban tudhatják a pénzüket. 


 
Az alkalmazás letisztultabb megjelenésének köszönhetően mostantól még könnyebb a pénz küldése és fogadása (mindig elérhető lesz a kezdőképernyőn), az egyenleg ellenőrzése, az értesítések megtekintése, továbbá egyszerűbb lett a fotók hozzáadása és személyre szabása a névjegyzékben (így még biztosabb, hogy a megfelelő személynek küldünk pénzt).
 
Az újratervezett PayPal mobilalkalmazás már elérhető Magyarországon és a kiválasztott piacokon Android és iOS operációs rendszerekre. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.