Hirdetés
. Hirdetés

Pénzkeresés Google-lal

|

A Google a netes pénzkeresésből is jócskán kiveszi a részét. Nem árt tudni, hogyan használjuk ki a lehetőségeket.

Hirdetés

A PC World konferenciát szervez azzal a céllal, hogy megismertesse, hogyan lehet felépítheti az alapoktól egy internetes vállalkozást, vagy éppen milyen változtatásokat kell eszközölni egy meglévő cég működési folyamataiban, hogy kereskedelmi tevékenységét zökkenőmentesen bővíthesse ki az internetes piac irányába.

Bemutatjuk azokat az utóbbi években kialakult, illetve mind fontosabbá váló online hirdetési és megjelenési lehetőségeket és operatív eszközöket, amelyekkel az Ön cége, illetve terméke sokkal hatékonyabban juthat el az internetezők táborához.

A rendezvény platinum partnere a Google Magyarország, a PC World olvasóinak pedig a részvétel kedvezményes áron vehető igénybe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.