Hirdetés
. Hirdetés

Pénzkímélő új Netflix-szolgáltatás

|

Törli a Netflix azoknak az előfizetését - pénzt takarítva meg így számukra -, akik már több mint egy éve nem néztek meg semmit a streaming szolgáltató műsorai közül.

Hirdetés

Vállalati blogjában jelentette be a Netflix, hogy megkezdi azoknak az előfizetőknek a felkutatását. akiknek több mint egy éve alvó állapotban van a fiókjuk, vagyis régóta nem tekintettek meg semmilyen műsort a streaming szolgáltatáson, de mégsem mondták le előfizetésüket.

Hirdetés

Az érintetteket vagy a Netflix-appon belül, vagy emailben értesítik, megkérdezik tőlük, hogy továbbra is fenntartják-e az előfizetésüket. és ha nem reagálnak, a szolgáltató törölni fogja őket, így kímélve meg a pénztárcájukat a további felesleges kiadásoktól.

Annak sem kell kétségbe esnie, akinek ily módon, automatikusan törölték a fiókját, és mégis szeretne továbbra is előfizető maradni, vagy később megújítani az előfizetését, ugyanis a Netflix azt ígéri, hogy 10 hónapig megőrzi a fiókhoz kapcsolódó adatokat: profilt, kedvenceket, megtekintési preferenciákat.

A 2020 első három hónapjában előfizetőinek számát a koronavírus miatti otthon maradás eredményeképpen 22,8 százalékkal 182,9 millióra növelő Netflix az automatikus törléssel meg akarja kímélni az embereket attól, hogy olyasmiért fizessenek, amit nem vesznek igénybe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.