Hirdetés
. Hirdetés

Pesszimisták a notebook-gyártók

|

Az idei harmadik negyedévre nem sok jót jósolnak a notebookokkal kapcsolatban.

Hirdetés

A Microsoft sok gyártónak került a célkeresztjébe, és egyre több dologért hibáztatják közvetlenül vagy közvetetten a redmondiakat. A Windows RT-s tabletek egyértelműen nem lettek slágertermékek, és a PC-s piac is lejtmenetben van. Most ehhez az is hozzájöhet, hogy a notebookok sem lesznek olyan keresettek, mint azt sokan remélnék. 

A notebook-gyártók attól tartanak, hogy az idei harmadik negyedév gyengén alakul majd a kereslet szempontjából. A Microsoft eközben hamarosan kiadhatja a Windows 8.1-et, amely társává válhat a Haswellel érkező PC-knek. A problémát az jelenti, hogy a redmondiak állítólag meggondolták magukat, és csak talán szeptember után teszik elérhetővé a Windows Blue-t. 

Mivel a Haswell érkezése a második negyedévben segíthet majd eladni a gépeket, ezért a harmadik negyedévben nagy szükség lett volna a Windows Blue-ra. A gyártók most attól félnek, hogy a frissítés hiányában szerény érdeklődés mutatkozik majd a piacon idén ősszel. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.