Hirdetés
. Hirdetés

Pioneer-Sharp együttműködés

|

Optikai lemezes termékeket gyártó vegyesvállalat létrehozásáról állapodott meg a Pioneer Corporation és a Sharp Corporation.

Hirdetés

Az új vállalat célja, hogy tovább bővítsék üzleti tevékenységüket ezen a területen, különösen a Blu-ray lemez piacon. Az új vállalat optikai lemez meghajtók, felvevők és lejátszók fejlesztésével, tervezésével, előállításával és értékesítésével foglalkozik majd. A többségi tulajdonos a Pioneer lesz, 66 százalékban. 

A Pioneer és a Sharp tervei szerint az új közös vállalat 2009. október 1-én kezdi meg tevékenységét. A tervek szerint az első hat hónapban 38 milliárd jen (kb. 350 millió dollár) lesz az árbevétele. A Sharp nemrég jelentette be, hogy a tervezettnél korábban, idén októberben kezdi meg az LCD panelek termelését új, tizedik generációs gyárában, mivel a kereslet a válság ellenére élénk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.