Hirdetés
. Hirdetés

Pizza, pasta, Graphisoft

|

Saját leányvállalatba szervezi olaszországi értékesíti tevékenységét a Graphisoft.

Hirdetés

A Graphisoft január 15-ével megvásárolta az olaszországi Cigraph Group disztribútori üzletágát, és ezzel megalapította 100 százalékos tulajdonú olaszországi leányvállalatát. A két cég megállapodásának megfelelően a Graphisoft átvette a korábbi munkatársak többségét, és ezentúl közvetlenül szolgálja ki olaszországi ügyfeleit.

Hirdetés

A társaság ezzel felgyorsítja üzleti növekedését Európa egyik legfontosabb építészeti piacán, az új leányvállalaton keresztül rugalmasabban, gyorsabban tudnak reagálni a piaci változásokra és az ügyfelek igényeire - hangsúlyozták.

A Graphisoft az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a vételár nem publikus.

A közlemény szerint az olaszországi építőipar komoly fellendülés elé néz. Az olaszországi építészirodák részéről egyre nagyobb igény mutatkozik az épületinformációs modellezés (BIM) komplex megoldásai és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások iránt.

 

A magyar alapítású Graphisoft az épületinformációs modellezés (BIM) első kifejlesztője és az iparág egyik vezető vállalata. A társaságnak az Egyesült Államokban, Mexikóban, Németországban, Nagy-Britanniában, Japánban, Hongkongban és Olaszországban van leányvállalata, értékesítési hálózata a világ 80 országára kiterjed.

A Graphisoft 2007 óta a német Nemetschek-csoport tagja. A világ több mint 100 országában jelen lévő vállalat bevételeinek 98 százalékát magyar szellemi termékek exportjával éri el - olvasható a tájékoztatásban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.