Hirdetés
. Hirdetés

Play Store: hoppon maradtak az argentinok

|

Június végével nem árulhatnak fizetős programokat az ország fejlesztői.

Hirdetés

Rendkívül kellemetlen hírrel szolgált pénteken az argentínai székhelyű programozók számára a Google, ugyanis a vállalatnak hamarosan nem áll majd módjában kifizetni őket, így a teljesen fizetős, vagy in-app vásárlást tartalmazó szoftvereik június 27-tel kikerülnek a Play Store-ból. Az eladásokból származó bevételeik utolsó kifizetése július 22-én fog megtörténni.


A fejlesztők ingyenes programjai ettől függetlenül a kérdéses időpont után is elérhetőek maradnak a Google áruházában, továbbá az argentin felhasználók továbbra is képesek lesznek fizetős alkalmazásokat venni a Play Store-ból. Sajnos a Google részletes tájékoztatást nem adott a kellemetlen fordulatról, ám a háttérben az ország kormánya állhat, amely már évek óta próbálja ellehetetleníteni a lakosai dollárban való üzletelését – a helyiek ugyanis az infláció berobbanásával a pezóikat tömegesen dollárra kezdték váltani. Összehasonlítási alapul 2007-ben 1 pezó tipikusan 32 amerikai centet ért, ezen hír írásakor 1 pezó 5,26 dollárnak felelt meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.