Hirdetés
. Hirdetés

Pofonegyszerű sárgacsekk-befizetés

|

A Simple appon keresztüli QR-kódos, napi csekkbefizetések száma 300 százalékkal emelkedett az előző hónaphoz képest.

Hirdetés

Hirdetés

A Simple app tavaly augusztusban debütáló QR-kódos csekkbefizetési funkciója az elmúlt pár hónapban alapvetően magas számokat produkált, de a koronavírus-járvány miatt a növekedés egyre erősödik: az egy hónappal ezelőtti adatokhoz képest a napi online csekkbefizetések darabszáma 300 százalékkal emelkedett.

A QR csekkbefizetéssel a postai csekkeken található QR kód beolvasásával fizethető ki pillanatok alatt a sárgacsekk összege a Simple fiókon keresztül, az ott elmentett bankkártyával, vagyis kiváltható a személyes ügyintézés.

Ugyanakkor a kijárási korlátozás, valamint a boltbezárások miatt jóval kevesebb vásárlási tranzakció, így például mobilfizetéses tranzakció történik. Pedig a személyes bevásárlás és fizetés alkalmával ez lehet az egyik legjobb érintésmentes alternatíva.

A Simple és az ApplePay mobilfizetés egyik legnagyobb előnye, hogy szemben a kártyás vásárlással, 15 ezer feletti összeg esetén sem kell a terminálon PIN kódot megadni, mert a képernyőzár feloldása helyettesíti azt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.