Hirdetés
. Hirdetés

Rekordévet zárt tavaly a Kingston

|

Az eddigi legnagyobb bevételt sikerült elérnie 2010-ben a Kingstonnak.

Hirdetés

Bár az IT-piac 2010-ben nem döntött hatalmas csúcsokat, a Kingston ennek ellenére igen jól szerepelt, és 2010-et az egyik eddigi legjobb üzleti éveként könyvelhette el. Nem véletlenül, ugyanis a gyártó rekordbevétellel zárta a tavalyi évet, történelme során az eddigi legnagyobbal.

 

A Kingston jelenleg igen aktív az SSD-meghajtók, memóriamodulok és pendrive-ok piacán, aminek köszönhetően nagyon szépen alakultak az eladásai is. 2010-ben a gyártó összesített bevétele 6,5 milliárd amerikai dollár volt, ami az eddigi legnagyobb a cég történelmében (ez azonban nem is olyan nagy meglepetés, ugyanis az utóbbi néhány évben rendre nagyobb bevételt produkál a vállalat).

 

David Sun, a Kingston társalapítója büszke volt a cég alkalmazottaira, partnereire és beszállítóira, és arra, hogy a vásárlóikról mindig képesek gondoskodni. Az egyelőre a jövő titka marad, hogy 2011-ben is ilyen jól teljesít-e majd a Kingston, de a gyártó szakmai tapasztalatát és üzleti politikáját tekintve nem lenne meglepő az újabb rekord sem.

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.