Hirdetés
. Hirdetés

Rendőrt hívtak a vásárlók, mert nem jutottak iPhone X-hez

|

Merthogy Tim Cook állítólag azt mondta, mindenkinek jut...

Hirdetés

Hirdetés

Megszokhattuk, hogy az igazán vérmes Apple-fanek bármire képesek, hogy hozzájussanak a legújabb iPhone-hoz, és a rajongók az iPhone X megjelenésekor is hozták a formájukat.

Egy kisebb csoport a Washington állambeli Lynnwoodban a rendőrséget hívta, miután az általuk felkeresett Apple Store-ban már nem volt iPhone X a raktáron, holott Tim Cook, az Apple vezérigazgatója szerintük az ellenkezőjét ígérte.

A dühös vásárlók az eladó fejére olvasták, hogy Tim Cook azt mondta, bárki az utcáról besétálva is hozzájuthat az iPhone X-hez. (Ez természetesen nem igaz: az Apple-vezér kifejezetten hangsúlyozta, hogy korlátozottak lehetnek a bolti készletek.)

A vágy titokzatos tárgya

Ezután egyre emeltebb hangon folyt a vita, végül a csalódott vásárlók a rendőrséget hívták, mert arra gyanakodtak, hogy átverik őket, és az üzlet raktárában még dugdosnak pár példányt a mobilból, amit a zsaruk majd előásnak nekik.

Ez természetesen nem történt meg, viszont az egyik rendőrtől kaptak egy jó tanácsot: ha annyira szeretnének okostelefont, és iPhone X nincs, vegyenek androidosat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.