Hirdetés
. Hirdetés

Rengeteget veszített az E Ink

|

A cég februári árbevétele 44 százalékot esett - ez már nem a fénykor.

Hirdetés

Az E Ink rengeteg pénzt keresett az elmúlt pár év alatt, hiszen az e-book-olvasók piaca folyamatosan növekedett hosszabb ideig, ráadásul az elektronikus tintát használó kijelzők is igen népszerűek lettek. Ez a fénykor azonban igencsak úgy néz ki, elmúlt, ugyanis az E Ink már nem keres annyi pénzt, mint korábban.

A Digitimes információ szerint a vállalat február hónapra vetített árbevétele hiába emelkedett éves szinten 33 százalékkal, havi összehasonlításban 44 százalékot romlott, harminc nap alatt. A cég árbevételének a pontos össze 48,2 millió amerikai dollár volt a legutóbbi vizsgált időszakban.

Az előrejelzések szerint az idei első negyedév összesítése sem fest majd sokkal szebb képet, a szakértők ugyanis 30-40 százalék közötti visszaesést prognosztizálnak. A piacnak az LCD-vel szerelt tabletek is nagy fejtörést okoznak. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.