Hirdetés
. Hirdetés

Ritka fotók Jobs visszatéréséről

|

Hogyan került vissza a látnok vezető az Apple-hez.

Hirdetés

Az Apple viharos történelme során a néhai Steve Jobs megjárta a mennyet és a poklot is, de egy nap sem volt számára annyira édes, mint az, amikor 1996-ban visszatért ahhoz a céghez, amit ő alapított és ahonnan évekkel korábban kirúgták.

Az Apple egyik alkalmazottja most előásott néhány régi fényképet - egy darabka Apple történelmet - ami ritka betekintést enged abba az időszakba, amikor a vállalat jövője megváltozott.

A fényképeket az akkoriban a Mac OS-en dolgozó, Tim Holmes készítette egy Apple QuickTake fényképezőgéppel, és jól látható, ahogy a fiatal Steve Jobs mosolyogva beszélget az Apple dolgozókkal a cég Town Hall találkozóján ’96. december 20-án. Holmes Flickr oldalán osztotta meg a képeket felhívva a figyelmet, hogy a lilának látszó dolgok valójában feketék.

Holmes arra is visszaemlékszik milyen volt az általános hangulat az éppen nehéz időket megélő cégnél: “Mint sokan akkoriban, azelőtt az éjszaka előtt én is azon gondolkodtam, hogy Mac-ek nélkül kell leélnem az életem, és Windowsra kell váltanom. És közben arra gondoltam miből fogok megélni, ha az Apple tönkremegy.”

Nos, az Apple végül fennmaradt, bár a mai tündöklésére akkor este talán még a mosolygó Steve Jobs sem számított.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.