Hirdetés
. Hirdetés

Rittal-megoldások a negyedik ipari forradalomnak

|

A gyártásban zajló digitalizáció óriási mennyiségű adatot generál (big data). A negyedik ipari forradalom - amely a digitalizációról és az összekapcsolódó automatizálási technológiákról szól - jelentős hatást gyakorol az iparra.

Hirdetés

Ha versenyképes termékeket szeretnénk előállítani, akkor ehhez end-to-end folyamatok és kiváló adatminőség szükségesek. Ezek garantálják a precíz és hatékony gyártást, finomhangolva az egész gyártási folyamatot.

Csak a legmagasabb igényeknek is megfelelő IT-komponensek biztosítanak megfelelő alapot a zord gyártói környezetben. A szekrények hálózati komponensekkel és szerverekkel biztosítják az adatok folyamatos elosztását. Védett környezetet adnak a szervereknek, megfelelő hűtéssel, áramellátással és biztonsági technológiával. A Rittal TS IT rack mindezeknek maradéktalanul megfelel, ráadásul a Rittal LCP hűtési megoldása megbízható és hatékony választ ad a hűtési kihívásokra is.

A tervezési feladatok felgyorsításához a mérnökök okos megoldásokat igényelnek, mint például a Rittal Ri4Power és Rittal Therm szoftverek. Ezeken az eszközön túl nagy pontosságú CAD- és CAE-adatokra is szükség van. A Rittal felismerte az adatok minőségének fontosságát, ezért kínál minden standard termékéről kiváló minőségű adatokat a mérnöki és automatizálási folyamatok, valamint a mechanikai kiépítés számára. A felhasználók intuitívan és egyszerűen letölthetik az adatokat például az Eplan Data Portalról és a Rittal honlapjáról. Ezeken kívül számos konfigurációs segédlet és kiválasztó könnyíti meg a megfelelő szekrény, tokozat, tartókar és tartozék kiválasztását az adott alkalmazás számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.