Hirdetés
. Hirdetés

Saját pénzt ad ki a Facebook

|

Még júniusban bejelenthetik az új kriptovalutát.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook a hírek szerint még ebben a hónapban új kriptovalutát jelent be. A cég alkalmazottai, akik a Libra elnevezésű projekten dolgoznak, választhatnak, hogy dollárban vagy az új kriptovalutában kapják-e a fizetésüket, és állítólag jövőre a pénz világpremierjére is sor kerül.

Az új pénzt elsősorban Facebook-termékekben lehet majd használni (WhatsApp, Messenger stb.),  de a Facebook bankautomatákat is ki akar helyezni, és bónusszal igyekszik majd a kereskedőket az új kriptovaluta elfogadására ösztönözni.

A lépés párhuzamos a Facebook e-kereskedelmi nyomulásával. Az F8 fejlesztői konferencián a cég több vásárlási szolgáltatást is bejelentett: az Instagram felhasználói közvetlenül vásárolhatnak kedvenc influenszereiktől, a cégek feltehetik termékkatalógusukat a WhatsAppra, és a Facebook Piactér eladói a Facebook appon keresztül szállíthatják termékeiket.

Marc Zuckerbergnek szívügye a Libra projekt, viszont a cég más vezetői, például David Wehner gazdasági igazgató állítólag nem annyira lelkesednek érte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.