Hirdetés
. Hirdetés

Saját Windows 10-et kapnak a kínaiak

|

Az új szoftvert egy új közös vállalat fogja gondozni.

Hirdetés

Bejelentette a Microsoft, hogy a Windows 10 speciális verzióját ajánlja a kínai kormánynak egy közös vállalat keretében. A C&M Information Technologies nevű új cég licencelni, telepíteni, kezelni, támogatni és optimalizálni fogja a Windows 10-et a kínai kormányhivatalok és a kormány tulajdonában álló egyes vállalatok számára. Ez a megegyezés a Microsoft és az állami tulajdonú China Electronics Technology Group partnerségének az eredménye. Az együttműködés keretében létrehozott Windows 10-es image fájlt a kínai kormány fogja jóváhagyni, és tartalmazni fog hasznos kiegészítőket, például antivírus szoftvert. A megegyezést még jóvá kell hagynia az amerikai hatóságoknak, és egyáltalán nem biztos, hogy a kínai kormányszervek használni fogják ezt a verziót.

A Microsoft számára nagyon fontos az ügylet, mivel Kínában népszerű a Windows, azonban burjánzik a Microsoft-szoftverek illegális használata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.