Hirdetés
. Hirdetés

Samsung: nagyobb forgalom, kisebb profit

|

Áramvonalasítja működését a Samsung Electronics: a négy fő üzletágát összevonásokkal kettőre csökkenti.

Hirdetés

Pénteki bejelentése szerint a Samsung egyesíti az LCD és a félvezető-üzletágát a Device Solution Business (elektronikai eszközök üzletág) csoportba. Szintén összevonja a digitális média és a távközlési üzletágát a Digital Media & Communications Business (digitális média és kommunikáció) csoportba. Ez utóbbiba fognak tartozni a márkanévvel ellátott termékek, mint a mobiltelefonok, televíziókészülékek és egyéb digitális média termékek - közölte Reuben Staines, a cég egyik szóvivője.

Staines a lépést azzal indokolta, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben a vállalat így tervezi hatékonyabbá tenni a működését. A Samsung nettó profitja 44 százalékkal csökkent a harmadik pénzügyi negyedévben az előző év azonos időszakához képest, annak ellenére, hogy a forgalma 15 százalékkal növekedett. A vállalat várhatóan pénteken jelenti be negyedik negyedéves eredményeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.